عمومی

بسته‌بندی‌های بیرون بر با طراحی جذاب چه تاثیری در فروش کافه و رستوران دارد؟

قطعا یک بسته‌بندی جذاب و زیبا برای خوراکی‌های مختلف کافه‌ای و رستورانی، به خوبی روی ذهن مشتری تاثیر گذاشته و آمار فروش و جذب مشتری را افزایش می‌دهد. حال اگر این بسته‌بندی‌ها طرح لوگوی برند شما را داشته باشند و از ماندگاری مناسبی هم برخوردار باشند، این تاثیر چندبرابر می‌شود. اما نکته دارای اهمیت این است که این بسته‌بندی‌ها باید دارای چه ویژگی‌هایی باشند. در این مطلب قرار است به طور کامل به این سوال پاسخ بدهیم. اگر قصد دارید بهترین بسته‌بندی‌ها را برای خوراکی‌های کافه و یا رستوران خود، به منظور افزایش جذب مشتری طراحی کنید، این مطلب را تا انت‌ها همراهی کنید.

نقش بسته‌بندی در فروش کافه و رستوران

انتخاب متریال مناسب برای بسته بندی، طراحی حساب شده و ماندگاری غذا، مهم‌ترین فاکتور‌ها در انتخاب بسته‌بندی مواد غذایی کافه و رستوران هستند.در یک کلام می‌توان غذای بیرون بر را شامل غذاهایی دانست که در محیط‌های اداری، رستورانی، آموزشی و… استفاده می‌شود.حتی بسیاری از افراد، مایل به مصرف این غذاها در محیط خانه هستند.به همین دلیل تهیه و تدارک بسته‌بندی‌های شکیل و باکیفیت اهمیت زیادی دارد.بسته‌بندی‌های ظروف بیرون بر باید از کیفیت و دوام کافی برخوردار باشد.به طوری که کار حمل و نقل را راحت کند.

کارتن و فوم، دو مورد از مواد اولیه‌ای هستند که برای این بسته‌بندی‌ها استفاده می‌شوند.

بد نیست درباره مهم‌ترین ویژگی‌های بسته‌بندی غذای بیرون بر باکیفیت صحبت کنیم.مهم‌ترین ویژگی‌های این دسته از ظروف را در بخش بعدی خواهیم گفت.بیشتر بخوانید: 10 طراحی جذاب بسته‌بندی‌های بیرون‌بر کافه که مشتریان را شگفت‌زده میکند!

ویژگی‌های بسته‌بندی‌های بیرون بر مناسب رستورانی و کافه‌ای

  • 💡جنس ظرف: برای تهیه این ظروف از متریال مختلفی استفاده می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از کاغذ، کاغذ لمینه، پلاستیک و…. برای انتخاب جنس ظرف باید مقدار وزن مواد غذایی، ابعاد محصول، قابلیت‌های بسته و باز شدن و… را درنظر گرفت.
  • 💡شکل ظرف: باید شکلی را برای ظرف درنظر بگیرید که بتواند غذا را به خوبی در آن بگنجانید. شاید ظرف مستطیلی برای ساندویچ مناسب باشد، اما برای سرو همبرگر باید از ظروف دایره‌ای استفاده کنید.
  • 💡مقاومت دربرابر عوامل بیرونی: غذای شما باید دربرابر عواملی مانند رطوبت، گرد و غبار و… ایمن باشد. این مورد را در طراحی و تولید بسته‌بندی موادغذایی باید درنظر داشت. همچنین به یاد داشته باشید، محتویات نباید دچار آسیب دیدگی فیزیکی هنگام اموری مانند حمل و نقل و … شوند.

بهترین ظروفی که برای سرو خوراکی‌های رستورانی و کافه‌ای مصرف می‌شوند، دارای ویژگی‌های زیر هستند: